Намет на дах з м'яким каркасом ARB Flinders Rooftop Tent

17 березня 2023.

Компанія ARB з гордістю представляє новий намет для даху, який компактно розміщується на автомобілі, без будь-якої шкоди для комфорту кемпінгу. Представляємо абсолютно новий намет ARB Flinders Rooftop Tent, який отримав свою назву від одного з найпопулярніших туристичних офф-роуд місць в Австралії та привніс багато оновлень та нових функцій, які раніше не пропонувалися компанією ARB.

У складеному стані новий ARB Flinders Rooftop Tent на 100 мм нижчий, ніж сучасний і завжди популярний ARB Simpson Rooftop Tent. Менша висота в запакованому стані означає покращену аеродинаміку для зменшення опору вітру та збільшений кліренс для кращого доступу до місць з низькою стелею або доріг з навислими кронами дерев. Завдяки тому, що сходи знімаються, ви можете зберігати їх на даху або прибрати та перекласти під час подорожі або протягом дня. Без встановленої драбини загальна висота упакованого намету становить лише 200 мм, сходи додають 100 мм.

Компактність складеного намету дозволяє залишати в ньому звичайні спальні мішки та подушки. Незважаючи на економію місця, якщо ARB Flinders Rooftop Tent упакований, коли настане час встановити намет, ви отримаєте насолоду від більшого загального внутрішнього простору, ніж у Simpson Rooftop Tent. Встановити намет просто: після того, як ви розстебнули упаковку та дістали намет разом зі сходами, всі внутрішні кріплення послідовно стають на місця. Потім просто поставте висувні штанги в кінцеве положення, як і в тентах ARB Awning. Вигнуті кріплення даху забезпечують більшу висоту намету над головою, а також усунення плоских поверхонь, які можуть виникнути при використанні прямого каркасу.

Також це запобігає накопиченню води та забезпечує покращення стоку води з даху, що зменшує шанс намокання. Місце для сну становить 2,4 м завдовжки і 1,4 м завширшки, а максимальна висота — 1,2 м у центрі, що разом становить приблизно на 20% більше загального обсягу попередньої моделі.

Чохол із ПВХ має кілька нових зручних функцій, зокрема накладну застібку-замок, подібну до тієї, що можна зустріти на традиційних накриттях для кузова пікапа, а також міцну застібку-блискавку. На відміну від багатьох інших наметів для даху, чохол залишається повністю прикріпленим при встановленні, що не тільки зменшує час встановлення та складання намету, але й економить клопіт із зберігання чохла та зменшує шанси забруднитись під час підготовки до сну.

Мешканці намету можуть насолоджуватися видом із п'яти вікон на блискавці. Серед них і вікно на стелі, як у наметі ARB SkyDome Swag, через яке можна розглядати небо та зірки. Кожне вікно обладнане міцною подвійною сіткою із захистом від мошок. І бічні вікна, і вхід у намет обладнані навісами від дощу та сонця, для встановлення яких не потрібні мотузки чи кілочки. Також на бічних вікнах та на вікні на даху встановлені суцільні завіси, які доступні зсередини намету. Крім того, в намет вбудовано спеціально розроблений вентиляційний отвір для забезпечення максимального повітряного потоку та зменшення конденсації всередині намету.

І, як вишенька на торті – намет ARB Flinders Rooftop Tent оснащений внутрішнім освітленням, прикурювачем на 12 В та подвійними зарядними портами USB, які можна легко підключити до розетки автомобіля на 12 В.

Технічні характеристики

  • Матеріал намету: полі-бавовняне полотно, що не рветься, щільністю 300 г/м2 і оксфордський поліестер 420D для люка і навісів. Матеріал оброблений стійким до ультрафіолету та плісняви покриттям для довговічності намету.
  • Чохол намету: покриття із міцного ПВХ щільністю 600 г/м2, яке не потрібно знімати.
  • Сітки: із захистом від мошок (дуже дрібна сітка).
  • Вікна: 3+1 х вхід, 1 – вікно на стелі та 1 всепогодний вентиляційний порт.
  • Шви: внутрішнє ущільнення швів та закріплювальне прострочення в натягнутих ділянках.
  • Застібки-блискавки: застібки-блискавки, що самовідновлюються.
  • Основа: ламінована ABS-пластиком ізольована внутрішня рама з алюмінію.
  • Рама: внутрішні металеві дуги діаметром 25 мм із кулачковими замками.
  • Сходи: алюмінієві розбірні сходи, що витримують 120 кг.
  • Освітлення: світлодіодна лампа на 300 люменів, 2 роз'єми USB та розетка прикурювача на 12 В.
  • Матрац: пінопластовий матрац високої щільності висотою 50 мм (1,96”) з ремінцями для кріплення постільної білизни.
  • Кишені для зберігання речей: 4 шт.
  • Додатково: кишені для взуття, еластичні пакувальні шнури, подовжувач освітлювального кабелю довжиною 5 м, інструкція, монтажний комплект та обладнання.
  • Гарантія: 3 роки.

Розміри

  • З упаковкою для доставки: 145 (56,1") x 125 (48,24") x 30 см (12") 72 кг (158 фунтів).
  • У складеному стані: 1400 мм (55,1") Д х 1200 мм (47,24") Ш х 200 мм (7,87") В (300 мм (11,81") зі сходами).
  • Після встановлення: 1400 мм (55,11") Д x 2400 мм (94,48") Ш x 1400 мм (55,11") В.
  • Вага: приблизно 56 кг (123,45 фунтів).

Ще новини на дану тематику